Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Συναντήσεις για την 28η Αμφικτιονία

Share: 

Παρ, 10/07/2015 - 13:15

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Π.Ο.Σ.Ε.Α


Τα Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Διβριωτών Φθιώτιδας επισκέφτηκαν στο πλαίσιο προετοιμασίας της 28ης ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Λαμιέων. Έγιναν διαδοχικές συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Στερεάς κο Κώστα Μπακογιάννη, το Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς αρμόδιο για θέματα Τουρισμού κ Πολιτισμού κο Ηλία Σανίδα, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φθιώτιδας κο Θύμιο Καραΐσκο, τον Γ.Γ του Δήμου Λαμιέων κο Δημοσθένη Καλαμπαλίκη και την Αντιδήμαρχο, αρμόδια για θέματα Παιδείας, πολιτισμού, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την καλύτερη προετοιμασία της 28ης ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία από 25-27 Σεπτεμβρίου του 2015, αλλά και την υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης» και την ολοκλήρωση της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών. 
Επιπλέον συζητήθηκαν και οργανωτικά θέματα της 14ης Λαμπαδηδρομίας που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2016 και θα γίνει η αφή της φλόγας από την Στερεά Ελλάδα. Αναπτύχθηκαν οι σκέψεις και προτάσεις μας για να έχει η ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ την αίγλη που της αρμόζει, αφού φέτος πραγματοποιείται στη γενέτειρα γη και δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις για παροχή κάθε βοήθειας στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους.
Οι επαφές συνεχίζονται τακτικά με σκοπό την αρτιότερη οργάνωση και την προβολή της Αμφικτιονίας που σκοπό έχουν την ανάδειξη του τόπου αλλά και την προσπάθεια για την οργάνωση των εμπλεκόμενων Φορέων με την Εθελοντική Αιμοδοσία και την ανάπτυξή της στην χώρα μας.

Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Διβριωτών Φθιώτιδας, συνεχίζει την όλο ζωή και δράση πορεία του. Ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1970, από Διβριώτες που διέμεναν στη Λαμία, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ...

Επικοινωνία

Πολιτιστ. Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας "Άγιος Νικόλαος".

Δημητρίου Μυλωνά 4,
Γαλανέικα Λαμίας, 35100
Τηλέφωνο: 22310 34674Email: divrilamias@yahoo.grΣτείλτε μας ένα μήνυμα