Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

28η ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ - 13η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ,ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ, ΛΑΜΙΑ 25-26-27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Share: 

Παρ, 23/10/2015 - 19:30

28η ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ - 13η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ,ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ, ΛΑΜΙΑ 25-26-27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών, διοργανωτής σύλλογος της 28ης Αμφικτιονίας, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τις αρχές του τόπου, τους φορείς, συλλόγους αλλά και τον καθένα εθελοντή χωριστά για την το αγκάλιασμα από την πρώτη στιγμή των εκδηλώσεων για την 13η Λαμπαδηδρομία που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας στις 23-24-25 Σεπτεμβρίου και την 28η Αμφικτιονία που ξεκίνησε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στον ιστορικό χώρο των Θερμοπυλών και ολοκληρώθηκε σήμερα στη Λαμία. Όλοι μαζί αποδείξαμε ότι μπορούμε και σ αυτές τις δύσκολες εποχές, να μεταφέρουμε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας από άκρη σε άκρη της πατρίδος μας και να διοργανώσουμε ένα επιτυχημένο πανελλαδικό συνέδριο αντάξιο των Αμφικτιονιών .
Δεν σταματάμε όμως εδώ, αυτή ήταν η αρχή, η σπίθα που θα δυναμώσει τον αγώνα μας για την μαζικοποίηση των συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών, για την ενδυνάμωση της εθελοντικής μη αμειβόμενης αιμοδοσίας, για την συνέχιση των προσπαθειών μας ώστε να υπάρξουν μετρήσιμα αποτελέσματα . 
Ευχαριστούμε την ΠΟΣΕΑ που μας εμπιστεύτηκε για την διοργάνωση του Συνεδρίου και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους την 28η ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ, τους συνέδρους αιμοδοτών απ όλη την χώρα, τους βουλευτές Αποστόλης Καραναστάσης και Δημήτρη Βέττα, τον Αντιπεριφερειάρχη Θύμιο Καραΐσκο, το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη, τον Αναπληρωτή Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας-Στερεάς κο Βενιζέλο, ως εκπροσώπου του Υπ Υγείας, την Αντιδήμαρχο κα Αργύρη, Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, τους εκπρόσωπους της Εκκλησίας, των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 
Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας, από την ίδρυσή του το 1970 μέχρι σήμερα, πρωτοστατεί στη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, των παραδόσεων, της λαογραφίας, του εθελοντισμού και της προσφοράς στον συνάνθρωπο μέσο της αιμοδοσίας. Σας ευχαριστούμε που στηρίζεται τις προσπάθειες μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΡΗΣ ΦΟΥΝΤΑΣ

Το Δ.Σ

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Διβριωτών Φθιώτιδας, συνεχίζει την όλο ζωή και δράση πορεία του. Ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1970, από Διβριώτες που διέμεναν στη Λαμία, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ...

Επικοινωνία

Πολιτιστ. Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας "Άγιος Νικόλαος".

Δημητρίου Μυλωνά 4,
Γαλανέικα Λαμίας, 35100
Τηλέφωνο: 22310 34674Email: divrilamias@yahoo.grΣτείλτε μας ένα μήνυμα