Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Αντάμωμα ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ

Share: 

Δευ, 30/05/2016 - 22:30

Διβριώτες από τη Λάμπεια Πελοποννήσου, το ιστορικό κεφαλοχώρι της Ηλείας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συλλόγου τους, κο Αμπατζή Γιάννη, βρέθηκαν την Κυριακή 29 ΜΑΙΟΥ στη Λαμία.
Άρχισαν την περιήγησή τους από το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών, συνέχισαν για την Ιερά Μονή Αγάθωνος και φυσικά κατέληξαν το μεσημέρι στο χωριό μας.
Τα μέλη του Δ.Σ και κάτοικοι της Δίβρης, τους υποδεχθήκαμε, τους ξεναγήσαμε στο Λαογραφικό Μουσείο μας,στην Αγ Βαρβάρα, παρουσία και του Ιερέα μας κ Χρόνη, και περπατήσαμε στα σοκάκια του χωριού μας, κάνοντας μια στάση στα Πλατάνια.
Ακολούθησε φαγητό στην ταβέρνα του χωριού μας, με παραδοσιακά εδέσματα, συνοδευόμενα από πίτες και γλυκά που έκαναν κυρίες του συλλόγου μας και ακολούθησε γλέντι, τραγούδι και χορός μέχρι τις απογευματινές ώρες, πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής. 
Ανταμώσαμε για άλλη μια φορά, κρατώντας τους δεσμούς με το αδερφό χωριό, τη ΔΙΒΡΗ, και θα ανταποκριθούμε στην πρόσκληση τους να ανταποδώσουμε την επίσκεψη το συντομότερο.
Τους ευχαριστούμε για την επίσκεψη τους και για την αρίστη συνεργασία που διατηρούμε όλα αυτά τα χρόνια.

Φωτογραφίες

Σχετικά Βίντεο: 

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Διβριωτών Φθιώτιδας, συνεχίζει την όλο ζωή και δράση πορεία του. Ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1970, από Διβριώτες που διέμεναν στη Λαμία, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ...

Επικοινωνία

Πολιτιστ. Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας "Άγιος Νικόλαος".

Δημητρίου Μυλωνά 4,
Γαλανέικα Λαμίας, 35100
Τηλέφωνο: 22310 34674Email: divrilamias@yahoo.grΣτείλτε μας ένα μήνυμα