Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

ΔΙΒΡΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

Share: 

Παρ, 12/07/2019 - 21:00 έως Σάβ, 13/07/2019 - 20:45

ΔΙΒΡΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Σας προσκαλούμε με τιμή στο καθιερωμένο "Διβριώτικο Γλέντι", που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 στον χώρο "Αλώνια" με την ξεχωριστή θέα!
Η τελική διαμόρφωση του χώρου έγινε πέρυσι και η τεραστίων διαστάσεων πίστα χορού μπορεί να φιλοξενήσει πολυάριθμους χορευτές.
Η φετινή ορχήστρα, οι καλύτεροι μουσικοί (οργανοπαίχτες και τραγουδιστές) στο είδος τους, αποτελεί την πληρέστερη και πιο μελετημένη ορχήστρα στην παραδοσιακή δημοτική μουσική. Η επιλογή της δεν ήταν τυχαία, αλλά έγινε με γνώμονα το ύφος και τους σκοπούς που πρεσβεύουν σύλλογοι σαν τον δικό μας με πεντηκονταετή παρουσία στην ελληνική παράδοση και τον ελληνικό πολιτισμό.
Η βραδιά θα ξεκινήσει με το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας, αλλά και με συμμετοχή του χορευτικού της συνονόματης Δίβρης Βορείου Ηπείρου και του Σταυρού Λαμίας. Τους ευχαριστούμε θερμά για την απόκρισή τους στην πρόσκλησή μας! 
Τέλος, θα υπάρχει ντόπιο ψητό κρέας και άφθονη, παγωμένη μπύρα! Το κέφι θα αρχίσει από νωρίς και θα κρατήσει μέχρι το ξημέρωμα...

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ...

Σας περιμένουμε για να γλεντήσουμε και να χορέψουμε αντάμα στην καρδιά του καλοκαιριού, σε μια πανέμορφη και γραφική τοποθεσία!!!

Το Δ.Σ.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Διβριωτών Φθιώτιδας, συνεχίζει την όλο ζωή και δράση πορεία του. Ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1970, από Διβριώτες που διέμεναν στη Λαμία, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ...

Επικοινωνία

Πολιτιστ. Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας "Άγιος Νικόλαος".

Δημητρίου Μυλωνά 4,
Γαλανέικα Λαμίας, 35100
Τηλέφωνο: 22310 34674Email: divrilamias@yahoo.grΣτείλτε μας ένα μήνυμα