Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, KYΡIAKH 29 MAIOY 2016

Share: 

Κυρ, 29/05/2016 - 21:45

Ο Πολιτιστικός κ Εξωραϊστικός Σύλλογος Διβριωτών, ο διοργανωτής σύλλογος της 28ης ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ εθελοντών αιμοδοτών Ελλάδος στην πόλη μας, πραγματοποίησε μια ακόμη αιμοδοσία αυτή την Κυριακή 29 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο του Συλλόγου μας, Δ. ΜΥΛΩΝΑ 4 στη ΛΑΜΙΑ. Υπηρετώντας πάντα το πνεύμα της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της αγάπης για τη ζωή και το συνάνθρωπο.
Η εθελοντική αιμοδοσία, δεν είναι φιλανθρωπία, είναι μια έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης. Είναι καιρός και στη χώρα μας να αλλάξουμε την εικόνα, με συνεχή και συστηματική ενημέρωση που θα νικήσει την άγνοια, την αδιαφορία και το φόβο και θα μας εξασφαλίσει επάρκεια αίματος. Ας διαθέτουμε όλοι δέκα λεπτά από το χρόνο μας, μπορούμε να σώσουμε μια ζωή.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες μας, το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λαμίας, αλλά και το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού για τη βοήθεια τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 23 Οκτωβρίου.
Το Δ.Σ

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Διβριωτών Φθιώτιδας, συνεχίζει την όλο ζωή και δράση πορεία του. Ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1970, από Διβριώτες που διέμεναν στη Λαμία, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ...

Επικοινωνία

Πολιτιστ. Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας "Άγιος Νικόλαος".

Δημητρίου Μυλωνά 4,
Γαλανέικα Λαμίας, 35100
Τηλέφωνο: 22310 34674Email: divrilamias@yahoo.grΣτείλτε μας ένα μήνυμα