Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2019

Share: 

Κυρ, 20/10/2019 - 11:00 έως Δευ, 21/10/2019 - 10:45

Αγαπητά μέλη, συντοπίτες και φίλοι του συλλόγου, 

Την ερχόμενη Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11.00π.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου μας Δ. Μυλωνά 4 η ετήσια Γενική Συνέλευση με οικονομικό και διοικητικό απολογισμό.

Είναι τιμή για όλους μας η συμμετοχή στα δρώμενα του συλλόγου που αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς για όσους καταγόμαστε από τη Δίβρη. Ο σύλλογος χρειάζεται την υποστήριξη όλων, νέων και μεγαλυτέρων, ώστε να μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα το πολιτιστικό και λαογραφικό του έργο.

Την τελευταία δεκαετία, τουλάχιστον, παρατηρείται όλο και μεγαλύτερη συρρίκνωση των μελών που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των Γενικών Συνελεύσεων. Τα περισσότερα δε είναι Διβριώτες μεγαλύτερης ηλικίας, εκείνοι οι άνθρωποι που στήριξαν με κάθε μέσο και τρόπο τον σύλλογο στα πρώτα του δύσκολα χρόνια. Σήμερα, η υποστήριξή τους είναι πολύτιμη, δεν παύει όμως ο σύλλογος να χρειάζεται νέα πρόσωπα με φρέσκες ιδέες και προτάσεις και όρεξη για προσφορά.

Οι πιο νέοι ηλικιακά έχουμε περάσει από τον σύλλογο αρχικά ως χορευτές. Ωραίες παρέες, ζωηρές εμπειρίες. Σήμερα, σε μια καμπή της ιστορίας του συλλόγου και των οικονομικών συγκυριών που όλοι βιώνουμε, ο σύλλογος χρειάζεται υποστήριξη αν επιθυμούμε την ιστορική του συνέχεια. Ναι, διακυβεύεται ακόμη κι αυτή. Αυτό που κάποτε φάνταζε ανέφικτα κακό σενάριο, σήμερα είναι υπαρκτός κίνδυνος. Ολέθριος θα λέγαμε. Κι αποτελεί κοινό τόπο το γεγονός πως θα μας ενοχλήσει όλους, είτε με μικρότερη, είτε με μεγαλύτερη συμμετοχή στα δρώμενά του. Κι αυτό, γιατί για τους περισσότερους ο σύλλογος αποτελεί εμπειρικό μας βίωμα, τη γενέθλια γη των γονιών μας και συνεπώς μέρος της δικής μας ταυτότητας.

Δεν υπάρχουν μεγαλύτερα περιθώρια αναμονής. Ούτε χρειάζονται δακρύβρεχτες προτάσεις συγκινησιακής φόρτισης. Αποτελεί εσώτερο ζήτημα χρέους του καθενός ξεχωριστά. Ελάτε να μοιραστούμε την κρισιμότητα της υπάρχουσας κατάστασης και έπειτα ας σκεφτεί ο καθένας τι θέλει και τι μπορεί να πράξει, εάν μπορεί.

Σας καλούμε, λοιπόν, την Κυριακή να στηρίξουμε τη συνέχιση των εργασιών και των καταστατικών σκοπών του συλλόγου του χωριού μας. Ενός ιστορικού συλλόγου, που η ύπαρξή του οφείλεται στη συλλογικότητα των προγόνων μας. Η διαδικασία δεν θα πάρει περισσότερο από δύο ώρες.

Με αγάπη ζητήστε από φίλους και γνωστούς με καταγωγή τη Δίβρη να έρθουν στη Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Κυριακής. Η συμμετοχή και κατάθεση προτάσεων-ιδεών-απόψεων αποτελεί καίριας σημασίας λειτουργία της διαδικασίας της Γενικής Συνέλευσης.

Χρέος κι ευθύνη μας η συνέχιση των εργασιών και της αδιάσπαστης ιστορίας του συλλόγου.

Είμαστε κομμάτι της ιστορίας του έτσι κι αλλιώς. Ας τη διαμορφώσουμε μόνο θετικά.

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του συλλόγου

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Διβριωτών Φθιώτιδας, συνεχίζει την όλο ζωή και δράση πορεία του. Ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1970, από Διβριώτες που διέμεναν στη Λαμία, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ...

Επικοινωνία

Πολιτιστ. Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας "Άγιος Νικόλαος".

Δημητρίου Μυλωνά 4,
Γαλανέικα Λαμίας, 35100
Τηλέφωνο: 22310 34674Email: divrilamias@yahoo.grΣτείλτε μας ένα μήνυμα