Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Let's do it Greece....και στη ΔΙΒΡΗ!

Share: 

Κυρ, 17/04/2016 - 19:45

Let's do it Greece....και στη ΔΙΒΡΗ!

Καθαριότητα, δενδροφύτευση , πότισμα φυτών και ευπρεπισμός κοινοχρήστων χώρων στο χωριό μας.

Αγαπάμε το χωριό μας, τη ΔΙΒΡΗ του Δήμου Λαμιέων. Στόχος μας είναι να διαδώσουμε από εκεί το μήνυμα εθελοντισμού και της συνεργασίας στην ελληνική κοινωνία, θεωρώντας πως μπορούμε να δημιουργήσουμε δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ όλων των πολιτών.
Αυτό στο οποίο ελπίζουμε και πιστεύουμε είναι ότι με τη δημιουργία ενός αρκετά μεγάλου δικτύου ενεργών πολιτών, οι οποίοι θα δραστηριοποιούνται συνεργατικά για ένα καλύτερο αύριο, μπορεί να δημιουργηθεί μια κρίσιμη ώθηση. Η μεγάλη αλλαγή που όλοι μας αναμένουμε, χωρίς όμως να γνωρίζουμε τι είναι. 
Επιπλέον, θεωρούμε πως με την συμμετοχή αρκετών ατόμων, όλων των ηλικιών, σε μια τόσο θετική περιβαλλοντική κίνηση, μπορεί μέσα σε λίγα χρόνια να αλλάξει η αντιμετώπιση όλων μας απέναντι σε σημαντικά περιβαλλοντικά ζητήματα, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και η πρόληψη στην παραγωγή των αποβλήτων.
Το μεγάλο μας όνειρο είναι να ενώσουμε όλη την Ελλάδα σε κοινή προσπάθεια και να ζούμε σε ένα περιβάλλον καθαρό και υγιές. 
‘’Πάμε να Καθαρίσουμε όλη την Ελλάδα μέσα σε μία μέρα’’

Πολιτιστικός Σύλλογος κ Τοπική Κοινότητα Δίβρης

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Διβριωτών Φθιώτιδας, συνεχίζει την όλο ζωή και δράση πορεία του. Ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1970, από Διβριώτες που διέμεναν στη Λαμία, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ...

Επικοινωνία

Πολιτιστ. Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας "Άγιος Νικόλαος".

Δημητρίου Μυλωνά 4,
Γαλανέικα Λαμίας, 35100
Τηλέφωνο: 22310 34674Email: divrilamias@yahoo.grΣτείλτε μας ένα μήνυμα