Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας

Share: 

Κυρ, 10/01/2016 - 19:45

Με μεγάλη επιτυχία, παρουσία συγχωριανών, φίλων της Δίβρης, εκλεκτών προσκεκλημένων αλλά και μελών των χορευτικών μας τμημάτων, πραγματοποιήθηκε η σημερινή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στα γραφεία του Πνευματικού μας Κέντρου.
Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Διβριωτών ευχαριστεί τους Βουλευτές κο Βέττα ,Μιχελή και Σταϊκούρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φθ/δας κο Καραΐσκο, τον Πρόεδρο του Δ.Σ Λαμιέων κο Κλειτσάκη, τον ΓΓ του Δήμου κο Καλαμπαλίκη, τους Αντιδημάρχους, κο Αρναούτογλου, Ζήσιμο, Κορεντζελο και την κα Αργύρη, τους Δημ. Συμβούλους κο Σαγιά, Τσεκούρα, Κυρίτση και Λάμπρου, τον Πρόεδρο της Τ.Κ Δίβρης κο Παπαδημητρίου, τον Ιερέα του χωριού μας κο Χρόνη, τον Πρόεδρο της Α.Ε Δίβρης, κο Γιαννέκο, τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Μακρολειβάδου Δίβρης κο Ηλιόπουλο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αμφιθέας κ Φούντα Νίκο που παρευρεθήκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παραδοσιακή μουσική και χορό από τα χορευτικά μας τμήματα με την επιμέλεια του Χοροδιδασκάλου μας κου Τεμπέλη.

ΤΟ Δ. Σ.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Διβριωτών Φθιώτιδας, συνεχίζει την όλο ζωή και δράση πορεία του. Ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1970, από Διβριώτες που διέμεναν στη Λαμία, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ...

Επικοινωνία

Πολιτιστ. Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας "Άγιος Νικόλαος".

Δημητρίου Μυλωνά 4,
Γαλανέικα Λαμίας, 35100
Τηλέφωνο: 22310 34674Email: divrilamias@yahoo.grΣτείλτε μας ένα μήνυμα