Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Όλη η Λαμία μία… αγκαλια, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016!!!

Share: 

Πέμ, 13/10/2016 - 18:00 έως Παρ, 14/10/2016 - 17:45

« Όλη η Λαμία μία… αγκαλιά»

Γιορτή εθελοντισμού στην πόλη της Λαμίας ,την Πέμπτη 13   ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ το απόγευμα στις 6,00μμ, με σκοπό την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων.

Θα είμαστε και εμείς εκεί !!!!!!!!

Η  εθελοντική οργάνωση  Wheeling2help σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και  το  Δήμο Λαμιέων , διοργανώνουν  τη μεγαλύτερη γιορτή εθελοντισμού στην πόλη μας  το απόγευμα της Πέμπτης  13  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 στην πλατεία Πάρκου ( 17:00 – 21:00).
 
 Όλοι οι  Σύλλογοι  Αναπηρίας της Φθιώτιδας, Αθλητικοί και Πολιτιστικοί σύλλογοι, πλήθος εθελοντών, φορέων  και χορηγών θα είναι εκεί.
 
Οι Σύλλογοι αναπηρίας θα  σας ενημερώσουν για θέματα αναπηρίας και  για τις δράσεις τους. Αθλητικοί Σύλλογοι έχουν αναλάβει αθλοπαιδιές που θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Πολιτιστικοί Σύλλογοι  θα δώσουν δυναμικό παρών με πρωτοτυπίες. Βιωματικές δράσεις θα σας μυήσουν στις καθημερινές δυσκολίες  της αναπηρίας . Δημιουργικές απασχολήσεις  παιδιών και ενηλίκων θα δώσουν μηνύματα με ευφάνταστο τρόπο. Μονάδες υγείας θα ενημερώσουν σε θέματα που αφορούν υγεία και πρόληψη. Θεατρικό παιχνίδι, δρώμενα και άλλα πολλά…
 
Και όλοι μαζί στις 18:00 ακριβώς,  θα γίνουμε μία μεγάλη αγκαλιά , η μεγαλύτερη αλυσίδα αγάπης  :2500 εθελοντές θα σηκώσουμε  κόκκινα  μπαλόνια και  θα αγκαλιάσουμε τις τέσσερις πλατείες της πόλης μας . Ο φωτογραφικός φακός και τα drone θα αποτυπώσουν αυτή την αγκαλιά και θα αναρτηθούν οι συμμετέχοντες και οι Σύλλογοι   σε ένα banner . Και όλα αυτά θα κάνουν γνωστή την δική μας Λαμία – την πόλη της συμμετοχής και της αλληλεγγύης, την πόλη που όλοι θέλουμε και αγαπάμε -    σε όλη την Ελλάδα.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Διβριωτών Φθιώτιδας, συνεχίζει την όλο ζωή και δράση πορεία του. Ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1970, από Διβριώτες που διέμεναν στη Λαμία, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ...

Επικοινωνία

Πολιτιστ. Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας "Άγιος Νικόλαος".

Δημητρίου Μυλωνά 4,
Γαλανέικα Λαμίας, 35100
Τηλέφωνο: 22310 34674Email: divrilamias@yahoo.grΣτείλτε μας ένα μήνυμα