Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Αποκριάτικος χορός συλλόγου Διβριωτών

Share: 

Σάβ, 09/03/2019 - 21:00 έως Κυρ, 10/03/2019 - 20:45

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών & η Αθλητική Ένωση Δίβρης θα πραγματοποιήσουν την ετήσια Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα τους το Σάββατο των Απόκρεων στις 9 Μαρτίου 2019 και ώρα 21:00 στο κέντρο «Εσπερίδες» στην Αγριλιά Λαμίας.

Η ορχήστρα μας αποτελούμενη από τους Λάμπρο Σκάρλα, Μαρίνα Παναγιωτοπούλου και Ανδρέα Πετεινό στο τραγούδι και τον Γιάννη Γκορίτσα  στο  κλαρίνο, υπόσχεται ένα υπέροχο  βράδυ  με  γνήσια παραδοσιακή  δημοτική μουσική. 

       Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας  θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς  από όλη την Ελλάδα.

       Πιστοί στο όραμά μας για μια πόλη πιο καθαρή συνεχίζουμε τη μείωση της αφισορύπανσης καταργώντας για μια ακόμη φορά τις καθιερωμένες αφισοκολλήσεις σε διάσπαρτα σημεία της πόλης προκειμένου να γίνει προβολή και διαφήμιση της χοροεσπερίδας μας. Έτσι, θα τοποθετηθούν μεγάλα ταμπλό και banner σε κεντρικές διασταυρώσεις της Λαμίας, τα οποία θα μαζευτούν μετά το πέρας της εκδήλωσης και θα χρησιμοποιηθούν κατά αντίστοιχο τρόπο και σε επόμενες εκδηλώσεις. Παρά το όποιο οικονομικό κόστος για αυτό τον τρόπο διαφήμισης της χοροεσπερίδας, εμείς θα συνεχίσουμε απερίσπαστα την προσπάθειά μας για τον εξωραϊσμό και την ποιοτική αναβάθμιση της πόλης μας, της πόλης που αδιαμαρτύρητα μας φιλοξενεί και μας προσφέρεται.

       Η παρουσία σας  τιμή μας!   

       Υ.Γ. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο: 694 534 8519 

                         Για το  Δ. Σ. του Συλλόγου

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Διβριωτών Φθιώτιδας, συνεχίζει την όλο ζωή και δράση πορεία του. Ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1970, από Διβριώτες που διέμεναν στη Λαμία, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ...

Επικοινωνία

Πολιτιστ. Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας "Άγιος Νικόλαος".

Δημητρίου Μυλωνά 4,
Γαλανέικα Λαμίας, 35100
Τηλέφωνο: 22310 34674Email: divrilamias@yahoo.grΣτείλτε μας ένα μήνυμα