Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Κάλεσμα εθελοντών για την οργάνωση της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας

Share: 

Τρί, 01/09/2015 - 17:15

 

Συνάντηση για την οργάνωση της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας, που φέτος θα καταλήξει στις Θερμοπύλες στις 25 Σεπτεμβρίου, διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7.00 μμ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, επί της οδού Λεωνίδου 11 (2ο όροφο).
Η Αιμοδοτική Φλόγα, η Φλόγα της Αγάπης, στο πλαίσιο της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας, που διοργανώνει σε ετήσια βάση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, πραγματοποιείται με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η Φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκίνησε από την Κοζάνη, θα διασχίσει όλη τη χώρα και θα καταλήξει στη Λαμία, και συγκεκριμένα στις Θερμοπύλες, στις 25 Σεπτεμβρίου. Η λήξη της Λαμπαδηδρομίας θα σημάνει την έναρξη των εργασιών της 28ης Αμφικτιονίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.
Ο Δήμος Λαμιέων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών καλεί συλλόγους, σωματεία και φορείς, την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και εθελοντές πολίτες να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια και να συνδράμουν στη διοργάνωση της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας.

 

https://youtu.be/7a-S8T5x5dQ

Φωτογραφίες

Σχετικά Βίντεο: 

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Διβριωτών Φθιώτιδας, συνεχίζει την όλο ζωή και δράση πορεία του. Ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1970, από Διβριώτες που διέμεναν στη Λαμία, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ...

Επικοινωνία

Πολιτιστ. Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας "Άγιος Νικόλαος".

Δημητρίου Μυλωνά 4,
Γαλανέικα Λαμίας, 35100
Τηλέφωνο: 22310 34674Email: divrilamias@yahoo.grΣτείλτε μας ένα μήνυμα