Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Δ.Τ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡO ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Share: 

Παρ, 19/02/2016 - 11:00 έως Σάβ, 20/02/2016 - 10:45

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Λίγες ημέρες πριν τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων ο Σύλλογός μας διοργάνωσε "Χριστουγεννιάτικη Αγορά" με σκοπό τα έσοδα από αυτή να διατεθούν προς φιλανθρωπική στήριξη συμπολιτών μας που χρήζουν ανάγκης.

Το υστέρημα,  λοιπόν, των  συμπολιτών  και  συγχωριανών  μας  έπιασε  τόπο, αφού  τα μέλη  του  Πολιτιστικού  Συλλόγου  Διβριωτών αποφάσισαν τα χρήματα αυτά να διατεθούν στο  «Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Λαμίας», παραδίδοντας υλικά  απαραίτητα  για  τη  διαβίωση  των  παιδιών  του  ιδρύματος.

Κατά την επίσκεψή μας εκεί γνωρίσαμε  από  κοντά  τους  ανθρώπους  του Κέντρου, κουβεντιάσαμε  για  την  καθημερινότητά τους, τη διαβίωση  των  παιδιών  στο  ίδρυμα, τα  προβλήματά  τους και  υποσχεθήκαμε  να μην τους  ξεχνάμε.

Σύντομα θα τους  επισκεφτούμε  ξανά, όπως παλιότερα που δωρίσαμε τους ηλεκτρονικούς  υπολογιστές, καθώς για τον Σύλλογό μας αποτελεί προτεραιότητα η αγάπη, η βοήθεια και η στήριξη των συμπολιτών μας. Εκτός από διατήρηση των ηθών και εθίμων του τόπου μας, πολιτισμός για εμάς σημαίνει και ανάδειξη ανθρωπιστικών αξιών και ιδανικών.

Ευχαριστούμε  για  άλλη  μια  φορά  όλους  τους συμπολίτες μας, που με την αμέριστη οικονομική τους στήριξη βοήθησαν  στη "Χριστουγεννιάτικη Αγορά", καθώς  και τον Οικονόμου  Παναγιώτη, επαγγελματία της  περιοχής  μας, για την προσφορά του σ’ αυτή  τη  δράση  μας.

 

                                                         ΤΟ      Δ. Σ.  

 

 

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Διβριωτών Φθιώτιδας, συνεχίζει την όλο ζωή και δράση πορεία του. Ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1970, από Διβριώτες που διέμεναν στη Λαμία, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ...

Επικοινωνία

Πολιτιστ. Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας "Άγιος Νικόλαος".

Δημητρίου Μυλωνά 4,
Γαλανέικα Λαμίας, 35100
Τηλέφωνο: 22310 34674Email: divrilamias@yahoo.grΣτείλτε μας ένα μήνυμα