Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Share: 

Σάβ, 27/08/2016 - 20:45

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας, συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων. 
Μια ακόμα γενιά νέων ανθρώπων ετοιμάζεται για το ξεκίνημα μιας νέας πορείας. Μέσα από μια απαιτητική εκπαιδευτική διαδικασία για τους ίδιους τους επιτυχόντες, αλλά και τις οικογένειές τους, οι απερχόμενοι μαθητές εγκαινιάζουν την ακαδημαϊκή τους διαδρομή, αποτελώντας την πιο σίγουρη εγγύηση για το μέλλον του τόπου μας. Ανάμεσά τους και παιδιά που κατάγονται από το χωριό μας και ο Σύλλογός μας θα τιμήσει στην ετήσια χοροεσπερίδα του.
Συγχαρητήρια αξίζουν και τους μαθητές που προσπάθησαν αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν την παρούσα στιγμή. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις, δεν αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα και οι φιλοδοξίες. Η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους με την ευχή ότι θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Διβριωτών Φθιώτιδας, συνεχίζει την όλο ζωή και δράση πορεία του. Ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1970, από Διβριώτες που διέμεναν στη Λαμία, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ...

Επικοινωνία

Πολιτιστ. Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας "Άγιος Νικόλαος".

Δημητρίου Μυλωνά 4,
Γαλανέικα Λαμίας, 35100
Τηλέφωνο: 22310 34674Email: divrilamias@yahoo.grΣτείλτε μας ένα μήνυμα