Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

«Βραδιά Παραδοσιακών Χορών»,

Share: 

Παρ, 10/06/2016 - 10:45

Με μεγάλη επιτυχία, στην κατάμεστη από μικρούς και μεγάλους πλατεία των Γαλανέικων, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά από τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ, η «Βραδιά Παραδοσιακών Χορών, όπου τα χορευτικά μας τμήματα παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα. 
Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και εμπιστεύεστε χρόνια τώρα το Σύλλογο μας , αναγνωρίζοντας τον ως συνεχιστή της λαϊκής παράδοσης της περιοχής μας. 
Εσείς μας δίνεται κουράγιο να συνεχίζουμε την δραστηριότητα μας στον τομέα του πολιτισμού, της παράδοσης, της λαογραφίας, του εθελοντισμού και της προσφοράς στο συνάνθρωπο. 
Ευχαριστούμε τους Βουλευτές Φθ/δας κο Καραναστάσης, Βέττα κ Σαρακιωτη, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Στερεάς κο Καρακάντζα, τον Πρόεδρο του Δημ Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων κ. Κλειτσάκης, τον Γ.Γ του Δήμου κ. Καλαμπαλίκη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κυρίτση, τους Δημοτικούς Συμβούλους, κο Κυρίτση, Τσακμάκη και Σαγιά ,τον Πρόεδρο της Α.Ε Δίβρης κο Γιαννέκο, τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Μακρολειβάδου κο Ηλιόπουλο, τον Πρόεδρο της Αμφιθέας κ Φούντα για την παρουσία τους.
Ένα μεγάλο μπράβο στους χορευτές μας, μικρούς και μεγάλους, αλλά και στον Δάσκαλο μας κο Τεμπέλη για την υπέροχη χορευτική βραδιά που μας χάρισαν.

το Δ. Σ.

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με τον Σύλλογο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Διβριωτών Φθιώτιδας, συνεχίζει την όλο ζωή και δράση πορεία του. Ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1970, από Διβριώτες που διέμεναν στη Λαμία, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ...

Επικοινωνία

Πολιτιστ. Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας "Άγιος Νικόλαος".

Δημητρίου Μυλωνά 4,
Γαλανέικα Λαμίας, 35100
Τηλέφωνο: 22310 34674Email: divrilamias@yahoo.grΣτείλτε μας ένα μήνυμα